Christina Aguilera-diskografie,odkazy

9. února 2007 v 20:34 |  Christina Aguilera
Diskografie:
2006Back To Basics
2003The Voice Within
2003Beautiful
2003Can\'t Hold Us Down
2003Fighter
2002Dirrty
2002Stripped
2002Stripped
2002Dirrty
2001Just Be Free
2000Mi Reflejo
2000What A Girl Wants
2000My Kind Of Christmas
2000Headliners
2000Come On Over Baby...
2000I Turn To You
1999The Christmas Song (Chestnuts...)
1999What A Girl Wants
1999Christina Aguilera
1999Genie In A Bottle
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama